Професійно-технічне навчання в ТДАТУ - Олексієнко, Вадим Олександрович; Алексеенко, Вадим Александрович; Oleksiienko, Vadym; Ломейко, Олександр Петрович; Ломейко, Александр Петрович; Lomeiko, Oleksandr; Петриченко, Сергій Володимирович; Петриченко, Сергей Владимирович; Petrychenko, Serhii (ТДАТУ імені Дмитра Моторного, 2020)
UK: В статті розглянуто роль професійно-технічного навчання в підвищенні фахових компетенцій здобувачів вищої освіти. Надаються основні відомості про методичне забезпечення і організацію навчального процесу з робітничих професій в Таврійському державному університеті імені Дмитра Моторного. EN: The article deals with the role of vocational training in enhancing the professional competencies of higher education applicants. The basic information on the methodological support and organization of the educational process in the working professions at the Taurida State University named after Dmitry Motorny is provided.
Professional and technical education to TSATU
Keywords: професійне навчання; кваліфікований робітник; практична підготовка здобувачів; фахові компетенції; навчальний план; календарний тематичний план; vocational training; skilled worker; practical training of applicants; professional competences; curriculum; calendar thematic plan