3.9. Роль аудиту персоналу в діяльності підприємства: монографія - Синяєва, Людмила Василівна; Синяева, Людмила Васильевна; Syniaieva, Liudmyla (Видавець Ткачук О. В., 2016)
Аудит персоналу є складовою аудиту діяльності підприємства оскільки дозволяє визначити, чи володіє підприємство необхідними матеріальними і фінансовими ресурсами, а також кваліфікацією працівників, необхідною для вирішення проблем, які виникають перед організацією в процесі виробничої діяльності.
Keywords: аудит персоналу; аудит діяльності підприємства; управлінський аудит; трудові відносини; аудиторська справа