Дослідження закономірності розподілу питомих витрат електроенергії на підприємствах очищення та переробки хлібних культур - Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina; Карпова, О. П. (My University, 2012)
UK: Визначення закономірності розподілу питомих витрат електроенергії на підприємствах очищення та переробки хлібних культур. RU: Определены закономерности распределения удельных расходов электроэнергии на предприятиях очистки и переработки хлебных культур.
Исследование закономерности распределения удельных расходов электроэнергии на предприятиях очистки и переработки хлебных культур
Study to regularities of the sharing the specific expenses to electric energy on enterprise peeling and conversions of the bread cultures
Keywords: енергозбереження; раціональне використання енергії; електропривід