Сепаратори - незамінні помічники аграріїв - Покровенко, К. Ю. (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2021)
Сепаратором називають пристрій, призначений для розділення сумішей на складові з різними характеристиками. Ці пристрої використовуються повсюдно в науці, промисловості, сільському господарстві - від елементарного відділення вершків з молока до збагачення руди.
Keywords: сепаратори; зернові культури; зерно