Застосування імпульсного заморожування харчових продуктів - Чердаклієв, А. А.; Рудаков, Д. О.; Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola (Харків: ХНТУСГ, 2019)
Заморожування сезонної плодоовочевої продукції є ефективним сучасним способом зберігання, який дає змогу максимально зберегти її початкову якість та високі властивості і поживні речовини.
Keywords: зберігання; кінетика; конструкція; циліндр; камера заморожування; теплоізоляція