Стан ділової активності ММСП України в умовах війни. - Завадських, Ганна Миколаївна; Zavadskykh, Hanna (My University, 2024)
До війни 2022 року сектор мікро-, малого та середнього підприємництва (ММСП) робив значний внесок к економіку України, формуючі її економічне зростання. Частка ММСП на початок 2022 року становила 99,8% усіх зареєстрованих підприємств в Україні. На МММСП припадало 73% всіх зайнятих і 63% валових продажів. Внаслідок повномасштабного вторгнення російських військ до України економіка нашої країни зазнала значних фінансових-економічних втрат.