Земельні правовідносини в сучасній Україні - Мельник, Олександр Олексійович; Мельник, Александр Алексеевич; Melnyk, Oleksandr (Таврійський державний агротехнологічний університет, 2016)
У статті досліджено правові аспекти розвитку земельних відносин в сучасній Україні
The Landed legal relationships in modern Ukraine
Keywords: закон; право; земельні відносини