Удосконалення технологічної лінії виробництва молочних ковбас в умовах м. Нікополя Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 133 «Галузеве машинобудування» - Холявко, Олег Борисович (Запоріжжя : ТДАТУ, 2026)
UA: У пояснювальній записці описана технологія виробництва м'ясних продуктів і делікатесів, проаналізовані верстати виробничої лінії. Для розгляду був обраний куттер. Було наведено можливі конструктивні доопрацювання та покращення. Визначено правила охорони праці на підприємствах, проведено аналіз небезпек та розроблено заходи щодо покращення ситуації з охороною праці.
Keywords: м’ясопереробна промисловість; технологія виробництва м’ясних продуктів; куттер; виробнича лінія; тваринництво та птахівництво; м’ясо птиці; охорона праці