Проектування як необхідний етап життєвого циклу програмного забезпечення - Курлянський, С. С.; Шаров, Сергій Володимирович; Шаров, Сергей Владимирович; Sharov, Sergii (My University, 2020)
У статті повідомляється про значення проектування для розробки програмного забезпечення. Зазначається, що проектування програмного забезпечення є необхідним структурним компонентом життєвого циклу програмного забезпечення. Дієвим засобом є об’єктно-орієнтоване проектування програмного забезпечення, для якого можна використати уніфіковану мову моделювання UML.
Keywords: проектування; програмне забезпечення; UML