Опис до патенту на корисну модель № 126064 "Технологічна система утилізації відходів гальванічного виробництва промислових підприємств" - Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Технологічна система утилізації відходів гальванічного виробництва промислових підприємств включає пристрій для зневоднення осадів, камери: реакції, змащування та сушіння, а також блок перероблення осадів. В камері сушіння додатково встановлені пристрої для сушіння за рахунок використання сонячної енергії, електричної енергії, енергії спалювання відходів виробництва та блока енергії, що утворюється штучними обігрівачами
Keywords: система утилізації; гальванічне виробництво; зневоднення осадів; перероблення осадів; перероблення відходів; утилізіція гальванічних відходів