Статистична залежність між кутами затримки займання і випередження впорскування палива у транспортних дизелів - Стефановський, Олексій Борисович; Стефановский, Алексей Борисович; Stefanovskyi, Oleksii (ТДАТУ, 2016)
UK: У статті представлено статистичну залежність мiж кутами затримки займання та випередження впорскування палива у транспортних дизелів i охарактеризовано її числові параметри для окремих груп цих двигунів. RU: В статье представлена статистическая зависимость между углами задержки воспламенения и опережения впрыска топлива у транспортных дизелей и охарактеризованы её числовые параметры для отдельных групп этих двигателей. EN: A correlation between angles of ignition delay and fuel injection advance in automotive diesel engines is presented and its numerical, engine group-specific parameters are considered in the paper.
Статистическая зависимость между углами задержки воспламенения и опережения впрыска топлива у транспортных дизелей
A correlation between angles of ignition delay and fuel injection advance in automotive diesel engines
Keywords: кут затримки займання; кут випередження впорскування палива; паливна апаратура; дизель; ignition delay angle; fuel injection advance angle; fuel supply equipment; diesel engine