Вплив меркаптанів біопалива на водневе зношування поверхонь тертя - Журавель, Дмитро Павлович; Журавель, Дмитрий Павлович; Zhuravel, Dmytro; Юдовинський, В. Б.; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchеv, Serhii (ЛНАУ, 2009)
UK: Робота присвячена дослідженню впливу меркаптанів біопалива на водневе зношування поверхонь тертя. RU: Работа посвящена влиянию меркаптантов биотопли-ва на водородное изнашивание поверхностей трения. EN: Work is devoted to influence of biodiesel mercuptan on the hydrogen wear of surfaces friction.
Влияние меркаптанов биотоплива на водородное изнашивание поверхностей трения
Influence of biodiesel mercuptan on the hydrogen wear of surfaces friction
Keywords: біодизель; біопаливо; водневе зношування; адсорбція водню; поверхня; тертя