Роль бренду у формуванні комунікаційної стратегії підприємства - Мостовий, О. Є.; Коноваленко, Анастасія Сергіївна; Коноваленко, Анастасия Сергеевна; Konovalenko, Anastasiia (My University, 2019)
Конкурентне середовище в країнах з ринковою економікою змушує товаровиробників з кожним роком все більше докладати зусиль для збереження власної частки ринку. Способом звернення уваги на продукцію є створення впливового потужного бренду, який у перспективі самостійно продаватиме товари компанії з меншими зусиллями для підприємства. У процесі брендингу застосовують різні моделі та інструменти, одним з яких є «колесо бренду».
Keywords: брендинг; ринок; товарваиробники