Програмний модуль прогнозування попиту на продукцію підприємства на основі технологій DataMining - Беккауер, Андрій Олександрович; Беккауер, Андрей Александрович; Bekkauer, Andrii (ТОВ «Колор Принт», 2017)
Програмний модуль прогнозування попиту на продукцію підприємства на основі технологій DataMining розроблений асистентом кафедри «Комп’ютерні науки» Беккауером А.О. і використовується в навчальному процесі Таврійського державного агротехнологічного університету при викладанні дисциплін – «Основи обчислювального інтелекту», «Маркетинггова та товарна політика», «Електронна комерція» студентам спеціальностей 122 «Комп’ютерні науки», 075 «Маркетинг», 281 «Публічне управління та адміністування».
Keywords: DataMining; прогнозування попиту; прогнозування попиту на продукцію підприємства