Дослідження надійності двигунів тракторів і комбайнів в умовах СБК «Дружба» Мелітопольського району Запорізької області: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Абдурахманов, Мурат (ТДАТУ, 2021)
Впровадження ресурсного діагностування дозволяє отримувати якісну інформацію і достатньо чітко ставити діагноз о тій чи іншій відмові. Останньому напрямку и присвячена наша дипломна робота
Keywords: технічне обслуговування; техніка; технологія; машини; обслуговування машин; технічний стан машини