Використання методу кейсів при викладанні економічних дисциплін - Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna (Люкс, 2014)
Висвітлено переваги застосування методу кейсів у навчальному процесі американськими вузами та окреслено особливості його використання в українських реаліях з урахуванням зарубіжного досвіду
Keywords: метод кейсів; інтерактивні методи навчання; критерії оцінювання; групові презентації; ділові ігри