Опис до патенту на корисну модель № 49018 "Фрезерний подрібнювач з гідравлічним приводом робочого органу" - Мітков, Василь Борисович; Митков, Василий Борисович; Mitkov, Vasyl; Шульга, Олександр Володимирович; Шульга, Александр Владимирович; Shulha, Oleksandr; Мітін, В’ячеслав Миколайович; Митин, Вячеслав Николаевич; Mitin, Viacheslav (Державний департамент інтелектуальної власності, 2010)
Фрезерний подрібнювач з гідравлічним приводом робочого органу, що складається з рами, гідромотора, зчіпного пристрою, робочого органу, опорних коліс та платформи, на якій встановлений гідравлічний насос, запобіжний клапан і регульований дросель, який відрізняється тим, що на рамі встановлений масляний радіатор та вентилятор, який приводиться у дію за допомогою клинопасової передачі та шківа, що встановлений на валу робочого органу
Keywords: фрезерний подрібнювач; гідравлічний привод; гідромотор; зчіпний пристрій; гідравлічний насос; запобіжний клапан; регульований дросель