Змістово-технологічні аспекти розвитку творчого потенціалу майбутніх інженерів аграрного профілю - Тітова, Олена Анатоліївна; Титова, Елена Анатольевна; Titova, Olena (Дрогобич: Видавничий дім «Гельветика», 2020)
UK: У статті висвітлено окремі змістовні та технологічні особливості розвитку творчого потенціалу майбутніх інженерів аграрного профілю під час оволодіння факультативним курсом «Вступ до інженерної творчості», який було запроваджено з метою ознайомлення студентів інженерних спеціальностей з предметом, особливостями та сучасними підходами майбутньої професії, а також з метою залучення їх до тих видів діяльності, які активізують розвиток творчого потенціалу майбутнього агроінженера. EN: The article presents some content and technological peculiarities of development of a creative potential for agricultural engineering students during the acquisition of the Introduction to Engineering special course which was introduced in order to familiarize engineering students with the subject, features and advanced approaches in their profession, as well as to engage them in those activities that could activate the agricultural engineer’s creative potential.
Content and technological aspects of development of a creative potential for agricultural engineering students
Keywords: творчий потенціал інженера; професійна інженерна освіта; проектна діяльність; майбутні агроінженери; інновації; engineer’s creative potential; engineering education; design activity; agricultural engineers; innovations