Підвищення довговічності шестеренних насосів - Дідур, В. В.; Паніна, Валерія Валеріївна; Панина, Валерия Валерьевна; Panina, Valeriia; В'юник, Ольга Володимирівна; Вьюник, Ольга Владимировна; Viunyk, Olha (ТДАТУ, 2020)
Підвищення надійності шестеренних насосів гідравлічних систем і їх міжремонтний ресурс залежить від якості припрацювання їх деталей у період післяремонтного обкатування. Вибір оптимального режиму обкатування дозволить прискорення припрацювання деталей, з умовою застосування припрацювальних присадок.
Keywords: ремонт зношених деталей; гідравлічні насоси; гідросистеми; антифрикційна безабразивна обробка; фінішна обробка деталей; метод ФАБО; вузли тертя; припрацювання пар тертя; зниження зношення