Менеджмент знань як сучасна технологія управління закладом вищої освіти - Шаров, Сергій Володимирович; Шаров, Сергей Владимирович; Sharov, Sergii (Мелітополь: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2020)
На сьогодні актуальними є питання підвищення конкурентоспроможності підприємства в умовах жорсткої конкуренції. Задля підвищення власного рейтингу серед конкурентів та прибутковості підприємства підвищують якість продукції та послуг, залучають фахівців у сфері реклами для просування результатів своєї діяльності тощо. З урахуванням можливостей інформаційно-комунікаційних технологій доречним є впровадженні різноманітних автоматизованих інформаційних систем для збереження та обробки інформації про співробітників [7, с. 78] та їх діяльність на робочому місці, виробництво, економічні та бізнес процеси тощо
Keywords: конкурентоспроможність підприємства; конкуренція; інтелектуальний капітал закладу вищої освіти