Організація як соціально-економічна система управління: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня Магістр - Бойко, Світлана Олександрівна (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Метою роботи є системне обґрунтування теоретико-методичних засад удосконалення управління організацією як соціально-економічною системою та розробці практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності її функціонування.
Keywords: соціально-економічна система управління; управління організацією; інноваційна політика; ринкові відносини; управління; інвестиції; інвестиційний проект