Опис до патенту на корисну модель № 133064 "Шків для клинопасової передачі" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii; Коломієць, Сергій Матвійович; Коломиец, Сергей Матвеевич; Kolomiiets, Serhii (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Шків для клинопасової передачі, що включає втулку-маточину та елементи шківа, з'єднані між собою та з втулкою-маточиною. Елементи шківа виконані у вигляді однорівчакових шківів, з'єднаних між собою та втулкою-маточиною за допомогою болтового з'єднання
Keywords: шків для клинопасової передачі; машинобудування; вузли машин; деталі машин