Пристрій для збирання шкідників рослин - Абаджян, Є. Б. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
За класифікацією ФАО (Організація з продовольства і сільського господарства) колорадський жук належить до 13 видів членистоногих із найвищим рівнем резистентності до всіх застосовуваних інсектицидів. Чисельність шкідника істотно не обмежують кліматичні умови та біологічні фактори, він має дуже велику плодючість
Keywords: шкідники рослин; колорадський жук; збирання шкідників рослин