Соціальне підприємництво та соціальна відповідальність: методичні вказівки до практичної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 051 Економіка - Завадських, Ганна Миколаївна; Zavadskykh, Hanna (Запоріжжя : ТДАТУ, 2024)
UA: Методичні вказівки містять вступ, завдання до практичної роботи з кожної теми, питання для самоконтролю, розподіл балів, критерії оцінювання і список рекомендованої літератури.
Keywords: соціальне підприємництво; законодавство та соціальне підприємництво; соціальний бізнес в Україні; бізнес-модель соціального підприємства; бізнес-планування; соціальна відповідальність; соціальне партнерство; моніторинг соціальної відповідальності