Роль технічного сервісу при забезпеченні високоефективного функціонування технологічного процесу виробництва продукції тваринництва - Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (ТДАТУ, 2013)
UK: У статті розглянуто роль технічного сервісу при забезпеченні високоефективного функціонування технологічного процесу виробництва продукції тваринництва та приведено спів-відношення відмов по вузлах і елементах стійлового устаткування. EN: In the article the role of technical service is considered at providing of the high-efficiency functioning of technological process of production of goods of stock-raising and correlation over of refuses is brought on knots and elements of stall equipment.
Тechnical service at providing of high-efficiency functioning of technological process of production of goods of stock-raising
Keywords: технічний сервіс; сільськогосподарська продукція; устаткування