Надійність технологічних систем: курс лекцій - Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (Мелітополь: Люкс, 2019)
У курсі лекцій викладено зміст дисципліни «Надійність технологічних систем». Наведені загальні поняття основи теорії надійності невідновлюваних та відновлюваних виробів; методи аналізу надійності технологічних систем; методи розробки та оптимізації вимог до надійності технологічних систем; методи аналізу характеру і причин виникнення відмов і пошкоджень технологічних систем; моделі надійності невідновлюваних та відновлюваних виробів технологічних систем; показники надійності технологічних систем; методи забезпечення надійності технологічних систем при проектуванні і виробництві та методи контролю надійності технологічних систем в експлуатації.
Keywords: надійність; технологічна лінія; технологічне обладнання