Маркетингові дослідження діяльності ПрАТ «Дніпропетровський комбінат харчових концентратів» на ринку кави - Гребельна, Г. В. (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2019)
Ринок кави України належить до швидко зростаючих та перспективних. За останні роки зростання обсягів продажу кави склало 3 %. Відповідно до статистичних даних, Дніпропетровська область має найбільші показники за обсягами продажу кави в Україні [3]. Вже понад 80 років Дніпропетровський комбінат харчових концентратів успішно працює на ринку продуктів харчування, випускаючи тисячі кілограмів продукції щомісяця. Почав виробництво кави з 1972 року під ТМ «Grano Dorano»-це зернова, мелена та розчинна кава та кавові мікси 3 в 1 [1]
Keywords: маркетингові дослідження; ринок кави; продаж кави; Дніпропетровський комбінат харчових концентратів; ринок продуктів харчування; Grano Dorano