Опис до патенту на корисну модель № 133061 "Екструдер" - Мілько, Дмитро Олександрович; Милько, Дмитрий Александрович; Milko, Dmytro; Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr; Ратніков, Є. М. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Екструдер містить корпус із завантажувальним і розвантажувальним отворами, послідовно розміщені в ньому шнековий робочий орган із ділянками. Ділянка змішування виконана у вигляді втулки з конічним отвором, а ділянка нормалізації та екструдування має двозахідний шнек
Keywords: екструдер; завантажувальний отвір; розвантажувальний отвор; шнековий робочий орган; втулка; конічний отвор; шнек; сільське господарство; хімічні підприємства