Опис до патенту на корисну модель № 134235 "Протитечійно-струминний опалювальний пристрій" - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Протитечійно-струминний опалювальний пристрій містить насос, трубопроводи, камеру змішування. Трубопроводи на виході насосів виконані у вигляді сопел, розташованих співвісно назустріч одне одному у камері змішування, камера змішування обладнана вихідним патрубком до системи опалення.
Keywords: теплоенергетика; опалення; гаряче водопостачання; нагрівання рідини; опалювальний пристрій; камера змішування; вихідний патрубок