Використання енергозберігаючого обладнання для вологотеплової і термічної обробки концентрованих кормів - Тарасенко, Володимир Віталійович; Тарасенко, Владимир Витальевич; Tarasenko, Volodymyr; Болтянський, Борис Володимирович; Болтянский, Борис Владимирович; Boltianskyi, Borys; Дереза, Сергій Володимирович; Дереза, Сергей Владимирович; Dereza, Serhii (ТДАТУ, 2016)
UK: У статті наведено конструктивну схему, розрахунки тепловтрат та результати проведених досліджень експериментального зразка термореактора для вологотеплової і термічної обробки концентрованих кормів. RU: В статье приведены конструктивная схема, расчеты теплопотерь и результаты проведенных исследований экспериментального образца термореактора для влаготепловой и термической обработки концентрированных кормов. EN: The article presents the design scheme, the heat loss calculations and the results of the thermal reactor of experimental research sample for moisture-heat and heat treatment of concentrated feed.
Использование энергосберегающего оборудования для влаготепловой и термической обработки концентрированных кормов
The use of energy-saving equipmentto moistureheat and heat treatment of concentrated feed
Keywords: концентровані корми; знезараження; тепловтрати; термореактор; металоємність; енергетичні ресурси; приготування і роздача кормів; процес доїння корів і первинної обробки молока