Підвищення якості очищення вороху соняшника при збиранні за рахунок застосування решіт зі змінними отворами на базі приватного підприємства імені Суворова Великобілозерського району Запорізької області: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Нестеренко, О.О. (ТДАТУ, 2021)
В дипломній роботі вирішені наступні завдання: проаналізовано існуючі засоби очищення вітчизняних та закордонних комбайнів, обґрунтовано конструктивно-технологічну схему повітряно-решітного очисника, визначено основні параметри та режими роботи очисника, отримана математична модель для розрахунку основних параметрів очисника в залежності від фізико-механічних властивостей семян соняшнику.
Keywords: очисник; решето; повітряно-решітний очисник; змінний отвір; соняшник; устаткування для очищення вороху