Опис до патенту на корисну модель № 125012 "Привод для підйому кватирки в теплиці" - Мураль, Є. А.; Лисенко, Д. М.; Чорна, Тетяна Сергіївна; Черная, Татьяна Сергеевна; Chorna, Tetiana (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Привод для підйому кватирки містить раму, на якій закріплено вигнуту рейку та електродвигун, на валу якого встановлено шестірню. Рейка виконана у вигляді прямої шток-рейки
Keywords: привод для підйому кватирки; рама; вигнута рейка; електродвигун; шестірня; шнок-рейка