Облік витрат за видами діяльності - Костякова, Анна Анатоліївна; Костякова, Анна Анатолиевна; Kostyakova, Anna (Тернопіль : ТНЕУ, 2016)
Недосконалість традиційних систем обліку витрат і калькулювання собівартості продукції сприяла пошуку нових методів і систем, що забезпечували б формування точної та детальної інформації про собівартість окремих видів продукції та напрямів діяльності, представляли ефективну можливість покращення собівартості, сприяли оптимізації витрат.
Keywords: облік витрат; види діяльності; калькулювання собівартості; Activity Based Costing; ABC-метод; SMA 4T «Впровадження АВС»; Time - Driven ABC; інформаційна база