Типові дорожньо-транспортні ситуації: посібник для самостійної роботи студентів - Панченко, Анатолій Іванович; Панченко, Анатолий Иванович; Panchenko, Anatolii; Волошина, Анжела Анатоліївна; Волошина, Анжела Анатольевна; Voloshyna, Anzhela; Болтянський, Олег Володимирович; Болтянский, Олег Владимирович; Boltianskyi, Oleh; Мілаєва, Ірина Іванівна; Милаева, Ирина Ивановна; Milaieva, Iryna; et al. (Люкс, 2020)
Навчальний посібник охоплює 11 тем згідно Держстандарту України по підготовці водіїв автотранспортних засобів. У посібнику розглянуто типові дорожньо-транспортні ситуації у вигляді тематичних тестових завдань відповідно до Правил дорожнього руху України. В кожному завданні наведено декілька відповідей з яких тільки одна вірна. Наприкінці кожного завдання обґрунтовано правильну відповідь з посиланням на відповідні пункти Правил дорожнього руху України. Сприяє формуванню навичок правильної орієнтації, оцінки ситуації та прогнозування її розвитку при діях водія в конкретних умовах дорожнього руху. Розраховано на студентів та слухачів курсів з підготовки водіїв автотранспортних засобів.
Keywords: навчальний посібник; тестові завдання; Правила дорожнього руху України; студент; безпека дорожнього руху; керування транспортними засобами