Тактичні дії в гандболі: навчальний посібник для студентів та викладачів вищих навчальних закладів з факультетами фізичного виховання - Рибницький, Анатолій Вікторович; Рыбницкий, Анатолий Викторович; Rubnuckuy, Anatolii; Хассай, Д. В.; Нестеров, Олексій Сергійович; Нестеров, Алексей Сергеевич; Nesterov, Oleksii (Мелітополь: ТДАТУ, 2009)
Навчальний посібник містить відомості з тактичної підготовки в гандболі: індивідуальних діях, групових і командних взаємодіях у нападі і захисті, гри воротаря. Приводяться запитання та пошук правильних відповідей по тактиці гри з гандболу
Keywords: гандбол; амплуа; блок груповий; блокування гравця; м'яч; комбінований (змішаний) захист; стрімкий напад; ведення м'яча; групові тактичні взаємодії; заслін; захист; ігрова діяльність; інтегральна підготовка; кидок м'яча; лінія захисту; лінія нападу; напад