Правове регулювання в сфері управління зайнятістю населення - Гордій, О.; Єфіменко, Людмила Миколаївна; Ефименко, Людмила Николаевна; Yefimenko, Liudmyla (Мелітополь: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2020)
Державне управління зайнятістю є пріоритетним напрямком державної політики публічного управління. Як об’єкт державного управління зайнятість доречно трактувати як діяльність громадян, яка, як правило, приносить їм заробіток (дохід). Для отримання інформаційного масиву при розробці заходів та пріоритетів державного управління зайнятістю її класифікують за формами та видами
Keywords: державне управління зайнятістю; державна політика публічного управління; нормативно-правова система державного управління зайнятості населення