Технологія металів. Основи обробки металів: методичний посібник до виконання лабораторних робіт для студентів напрямів «Дизайн» та «Зварювання» (для студентів денної та заочної форм навчання) - Посвятенко, Е. К.; Сушко, Ольга Вікторівна; Сушко, Ольга Викторовна; Sushko, Olha; Мельник, О. В. (My University, 2017)
Методичний посібник складено з метою найбільш повного забезпечення самостійної та аудиторної роботи студентів при вивченні дисциплін «Технологія металів» та «Основи обробки металів». Теми лабораторних робіт відповідають навчальній програмі дисциплін «Технологія металів» та «Основи обробки металів».
Keywords: технологія металів; обробка металів; лабораторні роботи; спеціальні сплави; різальний інструмент