Програмно-методичне забезпечення навчання фундаментальним фізико-математичним дисциплінам - Сосницька, Наталя Леонідівна; Сосницкая, Наталья Леонидовна; Sosnytska, Natalia; Кортес, Х. І.; Алєксєєва, Г. М.; Онищенко, Г. О. (My University, 2018)
UK: Автори розкривають сутність стратегії створення компетентнісноорієнтованого інформаційного середовища навчання фізико-математичних дисциплін на основі спеціалізованих програмно-інструментальних засобів і освітнього контенту. У статті подано теоретико-методологічні засади розробки програмно-методичного забезпечення як системи двох функціонально пов’язаних підсистем: педагогічних програмних засобів та методичного забезпечення із їх використанням в процесі навчання фундаментальних дисциплін. EN: The authors reveal the essence of the strategy of creating a competence-oriented information environment for the study of physical and mathematical disciplines on the basis of specialized software tools and educational content. The article deals with theoretical and methodological principles of development of software and methodological support as a system of two functionally related subsystems: pedagogical software tools and methodological support with their use in the process of studying fundamental disciplines.
Software and methodological providing education for fundamental physical-mathematical disciplines
Keywords: навчання; підготовка фахівців; фізико-математичні дисципліни