Сучасні наукові дослідження на шляху до Євроінтеграції: матеріали Міжнародного науково-практичного форуму. Ч. 1 - (:unkn) unknown (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2019)
Висвітлюються проблеми пов’язані з євроінтеграцією сучасних наукових та освітянських досліджень та перспектив розвитку сучасної науки, вимог до підготовки фахівців європейського рівня. Міжнародний науково-практичний форум «Сучасні наукові дослідження на шляху до Євроінтеграції – це відкритий майданчик для конструктивного діалогу на рівних позиціях представників науки та освіти України і світу із представниками сфер державного управління, бізнесу, виробництва. Рекомендовано науковцям, виробничникам, державним службовцям, студентам – усім, хто цікавиться проблемами євроінтеграції.
Keywords: biostimulants; peas; controlled traffic farming; wide span tractor-based machine; pneumatic separator of a scalper-type; greenery; plant growth regulators; chlorophylls; winter wheat; varieties of an alternative type; winter barley; ресурсозбереження в молочному скотарстві; рослинна сировина; сферичний диск на пружному стояку; якість зерна; діаметр штамбу дерев черешні; утилізація курячого посліду; тракторні двигуни