Науковець з ТДАТУ отримав грант Фулбрайта - (:unkn) unknown (My University, 2012)
5 червня у Києві відбулася настановна сесія українських стипендіатів Програми ім. Фулбрайта 2012-2013 рр., що традиційно відбувається напередодні їх від'їзду у США.
Keywords: Агротаврія; ТДАТУ