Передумови розвитку звітності про сталий розвиток в Україні - Сокіл, Олег Григорійович; Сокол, Олег Григорьевич; Sokil, Oleh (My University, 2019)
Зважаючи на посилення тренду використання інтегрованої звітності у світі зростає попит на звіти про сталий розвиток. Український законотворець не стоїть осторонь даних трендів. І, відповідно, зміни Закону України «Про бухгалтерський облік і фінансову звітність в Україні» встановлюють вимоги обов‘язкової підготовки звіту про управління для середніх і великих підприємств
Keywords: звітність; сталий розвиток; інтегрована звітність; звіт; бухгалтерський облік; фінансова звітність; звіт про управління