Опис до патенту на корисну модель № 55192 "Спосіб повороту машинно-тракторного агрегату" - Надикто, Володимир Трохимович; Надыкто, Владимир Трофимович; Nadykto, Volodymyr; Кюрчев, Володимир Миколайович; Кюрчев, Владимир Николаевич; Kiurchev, Volodymyr; Аюбов, Абдулмелік Мухтарович; Аюбов, Абдулмелик Мухтарович; Aubov, Abdulmelik; Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr (Державний департамент інтелектуальної власності, 2010)
Спосіб повороту машинно-тракторного агрегату, що включає розворот агрегату і його переміщення на чергову позицію, який відрізняється тим, що переміщення агрегату здійснюється перпендикулярно напрямку робочого руху з одночасним його розворотом на 180° навколо вертикальної осі, коли відношення довжини переміщення до кута повороту є постійним
Keywords: машинно-тракторний агрегат; кут повороту