Морфологічна мінливість бичка кругляка Neogobius melanostomus (Pallas, 1814) у водоймах півдня України за градієнтом солоності - Ткаченко, Марія Юріївна; Ткаченко, Мария Юрьевна; Tkachenko, Maryia (Херсон: Грінь Д. С., 2015)
Основу збірки складають матеріали учасників VIІI Міжнародної іхтіологічної науково-практичної конференції «Сучасні проблеми теоретичної і практичної іхтіології». В збірці розглядаються актуальні теоретичні та практичні питання іхтіологічної науки. Презентовані результати наукових досліджень щодо систематики та різноманіття риб та інших гідробіонтів, фізіології та біохімії риб, аквакультури та промислу, іхтіопатології, екології окремих видів та ін. Має інтерес для науковців і фахівців в галузі іхтіології, зоології, гідробіології, рибництва, біотехнології, а також для викладачів і студентів, магістрів та аспірантів біологічних спеціальностей.
Morphological variability of round goby Neogobius melanostomus (Pallas, 1814) in reservoirs of Southern part of Ukraine under different salinity gradient
Keywords: морфологічна мінливість; бичок-кругляк