Розробка системи керування силовим електрообладнанням ділянки підготовки молока до сквашування цеху з виробництва твердого сиру - Іванов, М.; Щербаков, С.; Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna (My University, 2021)
UK: На основі технологічних вимог до підготовки молока до сквашування при виробництві твердого сиру розроблена функційна схема системи керування силовим електрообладнанням ділянки цеху з виробництва твердого сиру. EN: On the basis of technological requirements for the preparation of milk for fermentation in the production of hard cheese developed a functional scheme for controlling the power electrical equipment of the site of the shop for the production of hard cheese.
Keywords: технологічне обладнання; система керування; ділянка; твердий сир; параметри контролю; technological equipment; control system; plot; hard cheese; control parameters