Сучасні особливості використання людського капіталу в аграрній сфері - Кальченко, Сергій Володимирович; Кальченко, Сергей Владимирович; Kalchenko, Serhii (ЛНУВМБТ імені С.З. Ґжицького, 2012)
В статті праналізовано еволюцію методології оцінки використання людських ресурсів у виробничому процесі. Запропоновано шляхи оптимізації застосування трудових ресурсів в системі аграрного виробництва у відповідності до принципів інформаційного суспільства.
Keywords: людський капітал; аграрне виробництво