Сучасні підходи до управління рекрутингом персоналу - Бочарова, Наталія Олександрівна; Бочарова, Наталья Александровна; Bocharova, Natalia (Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні, 2018)
UK: Рекрутинг персоналу – це взаємопов’язаних заходів з наймання, відбору, добору, оцінки, розстановки та адаптації кадрів на вакантні посади задля максимальної реалізації задоволення потреб та поєднання ( принаймні перетину) бажань працівника й роботодавця. EN: The article focuses on the modern approaches to the management of the recruiting of personnel.
Keywords: рекрутинг персоналу; кадри; вакантні посади; бажання працівника; бажання роботодавця; ринок праці; staff recruitment; staff development; innovative HR