Облік нематеріальних активів та шляхи його вдосконалення - Оголь, В. М. (My University, 2020)
Нематеріальні активи — це різні ресурси, якими володіє бізнес і які не можна переміщати як обладнання або використовувати як майно. Вони мають велику цінність для бізнесу, хоча це не фізичні предмети, яких можна торкнутися.
Keywords: облік; нематеріальні активи; ринок; ринкова економіка