З таврійських степів у Францію на навчання - (:unkn) unknown (My University, 2013)
Прес-служба ТДАТУ повідомила про останні події в університеті: навчання наших студентів в Лясаль Бове; візит німецької делегації "Аполло"; викладачі ТДАТУ в ногу з новітніми технологіями.
Keywords: ТДАТУ