Імплементація інтерактивних методів у процес вивчення іноземної мови дистанційно студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» - Кривонос, Ірина Анатоліївна; Kryvonos, Iryna (Запоріжжя : 2023, 2023)
UA: У статті надано обґрунтування теоретико- методологічних засад і практичних аспектів впровадження інтерактивних технологій у процес вивчення іноземної мови в умовах дистанційного навчання. Розкрито доцільність їх використання під час підготовки майбутніх фахівців спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Наведено приклади методів інтерактивних технологій, інтегрованих у навчальний процес. EN: The article provides a justification of the theoretical and methodological principles and practical aspects of the introduction of interactive technologies in the learning process of a foreign language in condition of distance learning. The expediency of their use during the training of future specialists in the specialty «Hotel and restaurant business» is revealed. The examples of interactive technologies methods integrated into the educational process are given.
Implementation of interactive methods in the learning process of foreign language by students of the specialty «Hotel and restaurant business»
Кривонос І. А. Імплементація інтерактивних методів у процес вивчення іноземної мови дистанційно студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Удосконалення освітньо-виховного процесу в закладі вищої освіти : збірник науково-методичних праць ТДАТУ. 2023. Вип. 26. С. 140-148.
Keywords: інтерактивне навчання; інтерактивні технології під час дистанційного навчання; інтерактивні методи навчання; interactive learning; interactive technologies during distance learning; interactive teaching methods