Причини банкрутства підприємств в Україні та напрями запобігання їх неплатоспроможності - Захарова, Наталя Юріївна; Захарова, Наталья Юрьевна; Zakharova, Natalia; Арабаджийський, О. І. (My University, 2017)
Світова економічна криза, нестабільна політична ситуація в країні, недосконалість нормативно-правої бази, що регулюють здійснення фінансово-господарської діяльності підприємств, низький рівень прогнозованості розвитку економіки країни призвели до збільшення кількості неплатоспроможних підприємств, яким загрожує банкрутство.
Keywords: банкрутство; неплатоспроможність; банкрутство підприємства; капітал